Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανέλαβε το Museum Restaurant στο Μουσείο Γουλανδρή.
Ο χώρος ανανεώθηκε, οι γεύσεις ανανεώθηκαν και το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό

Το Δειπνοσοφιστήριον και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ένωσαν τις δυνάμεις τους στον υπέροχο, αριστοκρατικό και ατμοσφαιρικό χώρο του Museum Restaurant στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

«Θέλω να παρουσιάσω μια χαλαρή, σύγχρονη ελληνική κουζίνα βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες μικρών παραγωγών» τονίζει ο Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος. Με γνώμονα λοιπόν την «Νοελληνική Κουζίνα» ο executive chef επέλεξε υλικά και γεύσεις που στηρίζονται σε Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα από περιοχές όλης της Ελλάδας. Άγρια χόρτα Μεσσηνίας, κοπανιστή Τήνου, άγρια μανιτάρια Ηπείρου, μοσχαρίσια μπριζόλα από την φάρμα Μπράλου είναι μερικά από τα υλικά που θα απολαύσετε στο εστιατόριο και θα τα λατρέψετε.
Επίσης τα γλυκά του εστιατορίου τα επιμελείται ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας.

Καθημερινά, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, σας περιμένουν υπέροχες γευστικές προτάσεις.

Ωράριο Λειτουργίας : Δευτέρα-Παρασκευή 12.00-24.00, Σάββατο & Κυριακή 10.00-24.00

Επισκεφθείτε το www.museum-cafe.gr και δείτε αναλυτικά το μενού.

Museum Café-Restaurant
Λεβίδου 13, Κηφισιά
Τ: 210 -8011170
W: www.museum-café.gr