Ένας από τους μεγαλύτερους γαστρονομικούς οδηγούς του πλανήτη, το Saveur, σε πρόσφατο άρθρο του αναφέρεται σε 12 «υποτιμημένα» ελληνικά προϊόντα που θεωρεί ότι αναβαθμίζουν τη μαγειρική και είναι πολύ εύκολο να βρίσκονται στην κουζίνα του καθενός.
Πιο συγκεκριμένα η συντάκτης Katherine Whittaker συνομιλώντας με τον Θωμά Δούζη, έναν από τους δημιουργούς του ΕΡΓΟΝ ΑΓΟΡΑ και της εταιρείας ERGON FOODS, ξεχώρισε τα παρακάτω προϊόντα προτείνοντας να τα δοκιμάσουν οι αναγνώστες στη μαγειρική τους ώστε να έρθουν πιο κοντά στις νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας.

Τόνος Αλοννήσου
Κάπαρη Σαντορίνης
Τραχανάς
Τσάι του Βουνού
Παστουρμάς
Κρητικό κριθαροκούλουρο
Θυμαρίσιο Μέλι
Μαστίχα
Πιπεριές Φλωρίνης σε ξύδι
Φάβα
Ανθός αλατιού
Χυμός πορτοκαλιού, μήλου και καρότου

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο ΕΔΩ