Η βραβευμένη food blogger (ΒΗΜΑ GOURMET FOOD BLOG AWARDS Βραβείο Κοινού BEST COOKING IN ENGLISH), Μαριαλένα Τερζή, μας συστήνεται ως Greek Mama Chef και μέσα από το blog και τη σελίδα της στο facebook μας προτείνει νόστιμες ιδέες και συνταγές που μπορούμε να ετοιμάσουμε στο σπίτι.

sandwich-pesto

Σάντουιτς με πέστο παντζαριού, μπέικον, αβγό, αβοκάντο και μαγιονέζα

Υλικά για πέστο παντζαριού:

  • 4 μικρά βρασμένα παντζάρια
  • χυμό απο μισο λεμόνι
  • αλάτι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ σούπας ελαιόλαδο
  • 30γ κουκουνάρι καβουρδισμένο

Υλικά για 2 σάντουιτς

  • 2 ψωμάκια τσιαπάτα
  • 2 κγ μαγιονέζα
  • πέστο παντζαριού
  • 1 αβοκάντο
  • 4 φέτες μπέικον
  • 2 αβγά βραστά

Εκτέλεση:

  1. Βαλτε τα υλικά για το πέστο παντζαριού στο μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να γίνει πάστα.
  2. Κόψτε το κάθε ψωμάκι στην μέση και απλώστε το πέστο στην κάθε εσωτερική πλευρά
  3. Κόψτε σε φέτες το αβοκάντο και το αβγό και στρώστε τα στο ψωμάκι. Πάνω σε αυτά, βάλτε σε κάθε ένα σάντουιτς 1κ σούπας μαγιονέζα.
  4. Τηγανίστε τις φέτες μπέικον μέχρι να γίνουν τραγανές. Προσθέστε τις στο σάντουιτς και….Καλή, απόλαυση!

Επισκεφθείτε το www.greekmamachef.gr για να μάθετε περισσότερα για τις συνταγές που προτείνει η Μαριαλένα Τερζή.

More Info
www.facebook.com/greekmamachef
www.instagram.com/greekmamachef
www.twitter.com/greekmamachef