banner
banner
biscotto members

Την Παρασκευή 19.06, έλα στην αυλή του biscotto για Dirty Pork...

🔥NEW DATE🔥 Λόγω καιρικών συνθηκών το event Dirty Pork & Cocktails στην αυλή του...

Η Μαλαγουζιά πρωταγωνιστεί στη Βραδιά Γευσιγνωσίας στα 7 Κτήματα+

Τα 7 Κτήματα+, στην Πλατεία Άθωνος, φημίζονται για τις επιλογές τους στο κρασί αλλά...

Πίνουμε καφέ στις αυλές και στα αίθρια της Θεσσαλονίκης (Μέρος 2ο)

Όσο ο καιρός ανοίγει και ο χειμώνας δίνει σιγά σιγά τη σκυτάλη στην άνοιξη,...

Το Tarantino γιορτάζει δύο χρόνια λειτουργίας με δωρεάν burgers

Το Tarantino, στα Λαδάδικα, προσφέρει μοναδικά sandwitches και burgers για όλες τις προτιμήσεις, ακόμα και για...

Βγαίνουμε για φαγητό στο Λάδι και Ρίγανη | Και ο Λευκός...

Η οδός Στρατηγού Καλλάρη είναι η διαγώνια οδός που οδηγεί στην Παύλου Μελά από...

Γνωστό στέκι στα ανατολικά δημιουργεί το δικό του kitchen lab με...

Την Τρίτη 9 Ιουνίου, το Εβόρα Eatery, στην Τούμπα δημιουργεί το δικό του kitchen...

Βγαίνουμε για φαγητό στα Patafritas | Οι πατάτες που μας μεγαλώνουν...

To πρώτο Street Food στην Ελλάδα ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη πριν 20 χρόνια και...

Στα Ζαχαροπλαστεία Bravo θα ζήσετε γλυκές στιγμές

Τα Ζαχαροπλαστεία Bravo βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη από το 1992 και γνωρίζουν όλες αυτές τις γλυκές συνταγές...

Καντίνες στη Θεσσαλονίκη: από το ‘βρώμικο’ στο μέλλον του street food

Στο άκουσμα της λέξης "βρώμικο", σου έρχεται στο νου η κλασσική λευκή καντίνα με...

Ερνέστου Εμπράρ Rest Area: Ένας ιστορικός δρόμος γεμάτος γεύσεις και μουσικές...

Η Ερνέστου Εμπράρ μας προσκαλεί σε ένα καθημερινό street food γεμάτο cocktails, χαρούμενα πρόσωπα,...

Γνωστό healthy spot κάνει έκπτωση 50% μία ώρα πριν το κλείσιμο

Το Ergon to go ξεκινάει την κάθε μας ημέρα με φρέσκα snacks και σαλάτες...

Η αγάπη για το καλό φαγητό θα σας οδηγεί πάντα στο...

Όταν αγαπάς το καλό φαγητό βρίσκεσαι σε διαρκή αναζήτηση για νέους χώρους που θα...

Άδειες καρέκλες θα στείλουν το μήνυμα διαμαρτυρίας της εστίασης πανελλαδικά

Η εστίαση διαμαρτύρεται συμβολικά την Τετάρτη 06/05/2020 στις 20:00, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα...

Η πρώτη κινητή καντίνα – πιτσαρία με ξυλόφουρνο παρκάρει στη Θεσσαλονίκη

Ξυλόφουρνο μέσα σε κινητή καντίνα-φορτηγό έχουν δημιουργήσει δύο αδέρφια, στη Θεσσαλονίκη, σερβίροντας νόστιμες, φρεσκοψημένες...

Η MISKO ενισχύει την πρωτοβουλία #cook4heroes σε συνεργασία με τον...

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η MISKO στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων...

Απολαυστικό κριθαράκι με παντζάρι, γαρίδες σωτέ και αρωματική sauce ταχινιού

Είχα υποσχεθεί την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε με τη Ντίνα Νικολάου ότι θα “πειράξω”...

Γιασεμί: Τα άνθη του ευωδιάζουν όλη τη γειτονιά της Τσόπελα

Η Κατερίνα, σχεδιάστρια κοσμημάτων, επιστρέφοντας από την Ύδρα, και η κόρη της Ιωάννα δημιούργησαν...

FOODKG.gr | Μια γευστική περιπέτεια από τον Κώστα Γιάντσιο

Το FOODKG.gr δημιουργήθηκε μέσα από την επιθυμία να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου...

Αρνάκι-Κοκορέτσι-Μαγειρίτσα: Οι καλύτερες διευθύνσεις στη Θεσσαλονίκη για Πασχαλινό delivery

Φέτος καλούμαστε να ζήσουμε ένα εντελώς διαφορετικό Πάσχα σε σχέση με αυτά που είχαμε...

Η Ροδουλα δυναμώνει την συνεργασία της με τον ΑΒ

Η εταιρεία Ροδούλα με πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της ζύμης και...

τα πιο πρόσφατα