banner
banner

Μπακάλ by Ελιά-Λεμόνι: Ένα γαστρονομικό project σε εξέλιξη

Το Μπακάλ by Ελιά-Λεμόνι εξελίσσεται διαρκώς και ξεφεύγει από τα όρια της έννοιας του...

Ένα νέο delicatessen spot με αέρα Master Chef άνοιξε στο κέντρο...

Ο δημοφιλής παίκτης του Masterchef και σεφ του Mediterra Deli, Jonathan The Cook μας...

Οι άνθρωποι είναι το «κεφάλαιο» πίσω από τα 40 χρόνια διαδρομής...

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της οικονομικής δραστηριότητας της Θεσσαλονίκης είναι οι οικογενειακές επιχειρήσεις που εξελίσσονται μέσα...

Και εγένετο…Μέλι Καρύστου

Οι ευεργετικές ιδιότητες του μελιού σε συνδυασμό με τη γεύση του το καθιστούν όχι...

Το Παντοπωλείο της Ασιατικής Κουζίνας

Είσαι Asian Lover; Μόλις βρήκες το στέκι σου στο Παντοπωλείο της Ασιατικής Κουζίνας, στο...

Το Εκλεκτοπωλείον Γεύσεων Χώρα υπόσχεται να γεμίσει το τραπέζι σου με...

Ένα σύγχρονο ντελικατέσεν ή αλλιώς εκλεκτοπωλείον όπως ονομάζεται, άνοιξε τις πόρτες του πριν από...

Central Mini Super Market: Η Θεσσαλονίκη έχει τον καθημερινό της προμηθευτή

Το Central Mini Super Market είναι ο απόλυτος σύμμαχος της καθημερινότητάς μας. Βρίσκεται σταθερά...

Meating place Διδασκάλου: Η Boutique κρεάτων που αλλάζει τα δεδομένα στη...

Όταν κάποιος αγαπάει τη δουλειά του και βάζει σε αυτήν όλη την τέχνη και...

Πέντε ιχθυοπωλεία-ψητοπωλεία για τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά!

Όποιος θέλει μπακαλιάρο σκορδαλιά, φέτος, θα πρέπει να προνοήσει λίγο νωρίτερα. Έτσι για να...

Ρολά κανέλας με μήλο και σταφίδες Ζακύνθου

Αποφασίσαμε να βάλουμε τις σταφίδες στη ζωή μας, τον μαγικό αυτό καρπό με τα...

Ergon Agora (Λεωφ. Γεωργικής Σχολής): Δε μοιάζει με κανένα!

Η ομάδα της Ergon Foods ξεπέρασε για άλλη μια φορά τις προσδοκίες μας με...

Salonikios Delicatessen: Το μοντέρνο παντοπωλείο που έχει ό,τι ζητήσεις

Σε ένα σύγχρονο, μοντέρνο delicatessen στην καρδιά της Κάτω Τούμπας θα βρείτε εκλεκτά κρασιά & μοναδικές...

Ο Ψαράς της Οικογένειας είναι ένα ‘θησαυροφυλάκιο’ της θάλασσας

Είναι ένα από τα σύγχρονα ιχθυοπωλεία που σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε αισθητή την...

Σάντουιτς με αβγό, αβοκάντο και πέστο παντζαριού από τη Greek Mama...

Η βραβευμένη food blogger (ΒΗΜΑ GOURMET FOOD BLOG AWARDS Βραβείο Κοινού BEST COOKING IN ENGLISH),...

H Condito δίνει λύσεις στους επαγγελματίες της εστίασης

Πάρα τον υποτιμητικό τρόπο που χρησιμοποιούμε στο σχήμα λόγου όταν λέμε «βάλε λίγη σάλτσα»...

OK Grocery: Η νέα τάση που συνδυάζει super market και deli...

Η έννοια του καταστήματος της συνοικίας για τις καθημερινές αγορές ανανεώνεται μέσα από τα...

5+1 κάβες με τις καλύτερες προτάσεις για τις γιορτές

Το γιορτινό τραπέζι, τα κεράσματα, τα δώρα και κυρίως τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι...

Κάβα Δήμος: Ανακαλύψαμε ‘διαμαντάκια’ για τους φίλους του κρασιού στα Ανατολικά

Οι φίλοι του κρασιού αυξάνονται όσο ο ελληνικός αμπελώνας αλλά και οι ενημερωμένες κάβες...

ERGON ΑΓΟΡΑ

Κατεβαίνεις μερικά σκαλάκια στην Π. Μελά και ανοίγεται μπροστά σου ένας χώρος περίπου 1000...

Συνταγή: Καλοκαιρινή σαλάτα με Αγγουράκι και Κολοκύθι

Η βραβευμένη food blogger (ΒΗΜΑ GOURMET FOOD BLOG AWARDS Βραβείο Κοινού BEST COOKING IN ENGLISH),...

τα πιο πρόσφατα