banner
banner

Ιστορικές ταβέρνες της Θεσσαλονίκης (μέρος 2ο)

Συνεχίζουμε τη γαστρονομική διαδρομή που ξεκίνησε με το πρώτο μέρος του αφιερώματος σε Ιστορικές...

Ιστορικές Ταβέρνες της Θεσσαλονίκης (μέρος 3ο)

Συνεχίζουμε μία διαδρομή που αντέχει στον χρόνο με το τρίτο μέρος του αφιερώματός μας...

Έρχεται beer festival στο κέντρο της πόλης με γερμανικά λουκάνικα και...

Το γνωστό αλλαντοποιείο Deutsche Metzgerei Ochsenkopf γιορτάζει την άνοιξη με ένα αυθεντικό Beer Festival στην...

Αυτό είναι το φετινό πρόγραμμα του κορυφαίου γαστρονομικού project της Χαλκιδικής

Σε γιορτή γαστρονομίας και πολιτισμού με τετράμηνη διάρκεια (15.5.24 – 15.9.24) αναβαθμίζεται το KOUZINA 2024 στο Δήμο Αριστοτέλη...

Το παντοπωλείο Olicatessen διοργανώνει τη «Γιορτή του Παραγωγού» στην Αγορά Μοδιάνο

Η "Γιορτή του Παραγωγού" έρχεται από το σύγχρονο παντοπωλείο Olicatessen, στον εμβληματικό χώρο της...

Γνωστός αρτοποιός-ζαχαροπλάστης ανοίγει κατάστημα αποκλειστικά με πεϊνιρλί στο κέντρο

Ένα νέο εγχείρημα, αυτή τη φορά από έναν γνωστό Pâtissier της Θεσσαλονίκης, ανοίγει τις πόρτες...

Έρχεται η 1η Γιορτή Σφακιανής Πίτας με τσικουδιά, μουσική και χορό

Το Σωματείο Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού "Αστερούσια Όρη" μας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή εκδήλωση...

Γεύσεις της θάλασσας από Αγιορείτη Μοναχό σ’ ένα από τα καλύτερα...

Συνεχίζει τις θεματικές βραδιές που ξεκίνησε με τίτλος "Η θάλασσά μας", έπειτα από την...

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Ξεχώρισαν δύο εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και πέντε της...

Δύο εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη και πέντε στη Χαλκιδική βρίσκονται ανάμεσα στα 43 που βραβεύτηκαν στη φετινή διοργάνωση...

Το Μερακλίδικον: Οι σεφ του Κοντραμπάντο μπαίνουν στην κουζίνα του Beer...

Η ελληνική μοντέρνα γαστρονομία συναντά την ελληνική χειροποίητη μπύρα για μία βραδιά! Συγκεκριμένα, την Παρασκευή...

Οι Θεσσαλονικείς ψηφίζουν τα καλύτερα χορτοφαγικά πιάτα της Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος Ελλήνων Χορτοφάγων (HellasVeg) διοργανώνει τον διαγωνισμό Veg.Contest 2024 για την ανάδειξη των καλύτερων...

Τα μαγειρεία της Θεσσαλονίκης όπου τρώμε σαν στο σπίτι μας

Tα μαγειρεία πρώτα απ’ όλα αναλαμβάνουν να θρέψουν και να καλύψουν την ανάγκη για...

Τα μαγειρεία της Θεσσαλονίκης όπου τρώμε σαν στο σπίτι μας

Tα μαγειρεία πρώτα απ’ όλα αναλαμβάνουν να θρέψουν και να καλύψουν την ανάγκη για...

Σε αυτό το bistro απολαμβάνεις το κρασί σου πάνω από τα...

Υπάρχει στη Θεσσαλονίκη ένα Bistro εντός του Urban Chic Hotel Antigon που προσφέρει μια μοναδική...

Σκορδαλιά: Πώς έγινε το «πάντρεμα» με τον μπακαλιάρο και πώς τρωγόταν...

Η σκορδαλιά είναι ένα από τα “εθνικά πιάτα” της Μεσογείου. Στην Ελλάδα, παρότι βρίσκεται...

Γευστικές εξορμήσεις στη Χαλκιδική για την άνοιξη

Ο καιρός από ότι φαίνεται θα μας κάνει τη χάρη αυτό το τριήμερο γι’...

Xeimonas_25th Sea Food Menu…with Sea View!

Ο Xeimonas, στην Ακτή του biscotto Experience Park, συνεχίζει το πρόγραμμα των γευστικών και...

Πού τρώμε καλό μπακαλιάρο σκορδαλιά στη Θεσσαλονίκη

Έφτασαν οι μέρες που ο μπακαλιάρος σκορδαλιά έχει την τιμητική του κι εμείς ανυπομονούμε...

Πολύχρωμα σημεία στη Θεσσαλονίκη για φαγητό ή ποτό

Είναι ωραίο να τρως και να πίνεις καφέ σε περιβάλλον με στιλ και άποψη....

Μία ξεχωριστή βραδιά Food & Wine Pairing με κρασιά από το...

Στο εστιατόριο Botargo του ξενοδοχείου MonAsty, Autograph Collection στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνεται για τρίτη φορά...

τα πιο πρόσφατα