Φαλάφελ και βαλκανικές μουσικές στην Παραλία Θεσσαλονίκης

Δοκιμάστε το σήμα κατατεθέν της Αιγυπτιακής κουζίνας: Φαλάφελ! Το Falaifel θα βρίσκεται το βράδυ της 21ης & 22ης Σεπτεμβρίου από τις 20:00 στο Modbar Street...

Η “Margherita Pizza Artigianale” στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι πλέον πραγματικότητα

Ενα νέο κατάστημα “Margherita Pizza Artigianale” στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι πλέον πραγματικότητα. Στη Margherita της Θεσσαλονίκης πρωταγωνιστεί και πάλι ο ξυλόφουρνος  όπου η διάσημη...

7 Years «To Manitari» Cocktail & SAX Night

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου το εστιατόριο "Το Μανιτάρι" γιορτάζει 7 χρόνια δημιουργίας και γεύσης. Η Βραδιά "7 Years Cocktail & SAX Night" θα είναι γεμάτη cocktails...

Ο «Γαστρονόμος» βράβευσε παραγωγούς, μεταποιητές και εμπόρους ελληνικών τροφίμων που επιμένουν...

Η Ελλάδα που παράγει και προκόβει Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο η 10η απονομή των Βραβείων Ποιότητας...

Σήμερα θα σας πω μια ιστορία…

Μια ιστορία που μυρίζει «γιαγιά» ...αν θες να "μπεις" στην ιστορία μου, άκου  παράλληλα αυτό... https://www.youtube.com/watch?v=DU3GHx-_uoU Με λένε Αθηνά και είμαι 32. Η μαμά μου, είναι η...

Τα μυστικά των γεμιστών

Αγαπάμε την παραδοσιακή κουζίνα και κρατάμε την συνταγή 100 χρόνων Με προγιαγιά Μικρασιάτισσα και γιαγιά που η κουζίνα της μόνιμα μοσχοβολάει, θα ήταν έγκλημα να...

Χταπόδι ξυδάτο

Συνταγή γρήγορη και φυσικά δοκιμασμένη χρόνια τώρα... 1 μικρό μυστικό, για χρώμα καραμελέ! Υλικά: 1 χταπόδι 2 φύλλα δάφνης 3-4 μπαχάρια 1 ποτήρι νερό 1 ποτήρι coca cola πιπεριές ψιλοκομμένες ξύδι λάδι αλάτι χοντρό ρίγανη Εκτέλεση: -Σε μια...

Φτιάξε τον δικό σου ζωμό!

Μήπως ήρθε η ώρα να πετάξεις τους έτοιμους ζωμούς; Βήμα-βήμα με απλά υλικά, η δημιουργία του δικού σου ζωμού κρέατος. Υλικά: 1 μεγάλο κόκαλο μοσχαρίσιο, κομμένο...

Συκώτι μόσχου με λαχανικά εποχής και σάλτσα βουτύρου

Αν σου αρέσει το συκώτι, σήμερα σου δίνουμε μια ακόμα επιλογή για να το γευτείς. Ολόφρεσκα λαχανικά σε μια δεμένη σάλτσα βουτύρου, που σίγουρα...

Η Θεσσαλονίκη τιμά την παγκόσμια ημέρα Cheeseburger

Το αγαπημένο μας burger έχει σήμερα την τιμητική του με την ιστορία του να ξεκινά κάπου μεταξύ 1924 και 1926, όταν ένας άστεγος ζήτησε από...

Φύγαμε για brunch στο Π22!

Πλέον επέστρεψε με νέα διάθεση, ανανεωμένες ιδέες και τα πλούσια πρωινά του, που γίνονται ακόμη γευστικότερα! Καθημερινά απολαμβάνεις Weekend brunch από τις 10.00 - 13.00...

To thessbrunch πηγαίνει στο Mediterranean Palace Hotel

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της Θεσσαλονίκης και το thessbrunch επανέρχεται μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές για να «ξυπνήσει» τις γαστρονομικές διαθέσεις κατοίκων και...

To thessbrunch πηγαίνει στο Holiday Inn Thessaloniki

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της Θεσσαλονίκης και το thessbrunch επανέρχεται μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές για να «ξυπνήσει» τις γαστρονομικές διαθέσεις κατοίκων και...

Το μεγαλύτερο αγρο-γαστρονομικό πάρκο στον κόσμο ανοίγει στην Ιταλία (video)

Ένα εντυπωσιακό project για το πως οραματίζονται τη νέα εποχή στην ιταλική γαστρονομία συνδέοντας παράδοση, νέες ιδέες, κοσμοπολιτισμό, εκπαίδευση και τεχνολογία. Κείμενο: Κώστας Γιάντσιος Η Μπολόνια...

Το πιο γευστικό διήμερο μας περιμένει ανατολικά

Για τους λάτρεις των γεύσεων αλλά και τους επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης το πλέον νόστιμο διήμερο της εβδομάδας διοργανώνεται στα ανατολικά και...

1+1 Cheeseburgers από τα TGI Fridays μόνο για 48 ώρες!

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου τα TGI Fridays γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Cheeseburger! Αν θες να απολαύσεις εκείνη την ημέρα 1+1 από τα λαχταριστά μας Cheeseburgers, δεν έχεις παρά...

Vanilla Gellateria

Το παγωτό "όπως το τρώνε οι Ιταλοί" Αν είστε λάτρεις του παραδοσιακού ιταλικού παγωτού η gelateria «Vanilla» θα γίνει το επόμενο στέκι σας. Η «Vanilla»...

Meet Up Session με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στης ΗΠΑ, όπου σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και Μαγειρική στο Culinary Institute of America. Εκεί μαθήτευσε και...
#biscotto members

7+1 λόγοι για να χρησιμοποιήσεις την biscotto members card στο Mediterranean...

Οι αγορές στο Mediterranean Cosmos, μπορούν πολύ σύντομα να εξελιχθούν από ευχάριστη, σε μία εξαντλητική εμπειρία...γεγονός που θα σε οδηγήσει ευθύς σ' ένα από...

4 ολοκαίνουργια food bars στη Θεσσαλονίκη που θα μας απασχολήσουν το...

Η Θεσσαλονίκη μας επιφύλασσε τέσσερις υπέροχες εκπλήξεις για τη νέα σεζόν που μόλις ξεκινάει και εμείς τα έχουμε ήδη δοκιμάσει όλα! Είναι νέα, πολλά υποσχόμενα...

τα πιο πρόσφατα

things to do