Ο Γιώργος Ζαρζώνης, σοκολατοποιός, φωτογράφος και εκδότης έρχεται τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο biscotto coffee+ σε ένα ακόμη biscotto workshop για να μας παρουσιάσει τους νέους σοκολατένιους του «πειραματισμούς», που απολαμβάνουμε στο One Sweet Day.

Έτσι λοιπόν θα πειραματιστούμε με 3 νέες γεύσεις σοκολάτας που μπορούν να συνοδεύουν το λευκό κρασί, το κόκκινο κρασί καθώς και ένα αλκοολούχο ποτό. Θα μας δείξει τον τρόπο να τις φτιάξουμε, θα μας μιλήσεις για τα μυστικά της σοκολάτας και φυσικά θα τις δοκιμάσουμε.

Στο τέλος θα μας φτιάξει και ένα Χριστουγεννιάτικο ρόφημα: Σοκολάτα με κρασί και κανέλα.

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event:
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

 

workshop workshop biscotto community