Κάθε χρόνο στις Χρυσές Σφαίρες και το μενού, εκτός από τους υποψήφιους και τους βραβευμένους είναι αυτό που συγκεντρώνει τα βλέμματα. Ας δούμε, λοιπόν, τι θα απολαύσουν οι 1300 προσκεκλημένοι της φετινής 74ης Τελετής Απονομής των Χρυσών Σφαιρών, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στο Beverly Hilton.


Ο Εxecutive Chef Alberico Nunziata και ο Executive Pastry Chef Thomas Henzi παρουσίασαν τα πιάτα που θα γεμίσουν τα τραπέζια του International Ballroom.

Αφού υποδεχθούν τους καλεσμένους με ένα cocktail από σαμπάνια Möet θα προχωρήσουν στο τραπέζι όπου το μενού περιλαμβάνει.

Μία σαλάτα από ψητά παντζάρια, ραντίτσιο, ρόκα και νιφάδες κατσικίσιου τυριού με γκρέιπφρουτ, φυστίκια και σεβίτσε lime dressing.

To κυρίως αποτελείται αποτελείται από φιλέ μινιόν, ριζότο μανιταριών και παρμεζάνας και ψητό λαβράκι Χιλής με πουρέ από ρίζες σέλερι.

Όσο για το επιδόρπιο θα σερβιριστεί μία τριλογία με Ναπολιτάνικο κέικ αμυγδάλου με μασκαρπόνε και πορτοκάλι, προφιτερόλ με κρέμα βανίλιας amaretto και τραγανές μπάρες από σοκολάτα gianduja.

Πηγή and photo courtesy: www.goldenglobes.com